-10%
Hardy Stucadoorstroffel 14x8cm

Hardy Stucadoorstroffel 14x8cm

Hardy Stucadoorstroffel 14x8cm

5,35 incl. (excl. 4,42)

Out of stock

5,35 incl. (excl. 4,42)

MPN: 0810-281408 : Uitverkocht Referentie: 5905061046491 Categorie:

Beschrijving

Hardy Stucadoorstroffel 14x8cm ontworpen voor het aanbrengen van verschillende soorten afwerklagen, kleefmortel, enz. Gemaakt van hoogwaardig elastisch, roestvrij staal, gelaste en geslepen verbindingen, gepolijst en geslepen staal, zeer bestendig en sterk.

Extra Informatie

Merk

Materiaal

Handvat/Handgreep

2-Componenten

Retourneren
Bevalt uw aankoop niet? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u artikelen naar ons terugsturen. Nadat u ons heeft laten weten dat u het artikel terugstuurt heeft u 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren.

Het volledige aankoopbedrag (of een gedeelte hiervan) maken wij naar u over zodra het artikel of de artikelen door ons zijn ontvangen. Uw volledige of gedeeltelijke aankoopbedrag zal worden overgemaakt op het rekeningnummer waarmee de bestelling bij ons is voltooid. De retourkosten zijn voor rekening van de consument. U kunt uw retour kenbaar maken via het retour- of contactformulier op de website.

Garantie
Gaat uw aankoop sneller dan verwacht kapot? Dan heeft u mogelijk recht op reparatie of vervanging van uw product. Dit zal afhangen van de aankoopdatum, omstandigheden en wijze waarop het product is gebruikt. Wanneer u extra garantie heeft gekregen of gekocht dan mag u gedurende periode geen problemen of ongenoegen ervaren, onder normale omstandigheden.

Graphite is zeker van de kwaliteit van het elektrisch gereedschap. Om deze reden krijgt u een aanvullende  garantiedekking van 3 jaar op het product. Het is niet nodig om te controleren of onze producten uit de Energy+-serie (ladingen en batterijen) onder de garantie vallen - deze wordt aangeboden voor alle elektrische gereedschappen, apparaten, opladers en batterijen!

Neo-Tools gereedschap is gemaakt met de gedachte van de meest veeleisende gebruikers. Om aan hun verwachtingen te voldoen, voldoen de gereedschappen aan de hoogste kwaliteitscriteria. Daarom gebruiken zij zorgvuldig geselecteerde materialen in het productieproces en wordt de kwaliteit van gereedschappen voortdurend gecontroleerd tijdens rigoureuze en nauwgezette controleprocedures. Hierdoor is Neo-Tools in staat om de hoogste kwaliteit te garanderen, wat tot uiting komt in de 25-jarige garantieperiode voor mechanische gereedschappen. De garantie dekt alle productie- en materiaalfouten die ontdekt zijn in de periode van 25 jaar vanaf de aankoopdatum.

Om aanspraak te maken dient u alleen een aankoopbewijs te overleggen. Het product dient na overleg met installatie-bouwmarkt.nl geretourneerd te worden. Alle geretourneerde producten worden voor onderzoek aangeboden bij de fabrikant. Dit ter vaststelling van de schade en herkomst. Het onderzoek duurt gemiddeld 10 weken. Tot uitsluiting van het onderzoek zal er geen terugbetaling plaats vinden. Tenzij anders overeengekomen. Onjuist gebruik van het product zal niet worden vergoed.
Betaling
U kan een bestelling plaatsen vanaf een bestelbedrag van €7,50 exclusief verzendkosten. Wij maken gebruik van de volgende betaalmiddelen: iDeal, Bancontact, Afterpay, Paypal, handmatige overboeking (SEPA) of een VVV Cadeaukaart.


Bezorgkosten
Wij hanteren een vast verzendtarief voor al onze bestellingen. Het formaat van de bestelling maakt hierbij geen onderscheid. Wij werken met o.a. PostNL, Transmission, DPD en DHL als transporteur. De prijzen van deze vervoerders verschillen. Wij vinden duidelijkheid belangrijk en houden wij hier zoveel mogelijk rekening mee in de verkoopprijs. U krijgt bij ons geen onverwachte kosten bij het afrekenen.

Nederland
  • Standaard: €6,95
  • Gratis verzending vanaf: €75,-
België
  • Standaard: €9,50
  • Gratis verzending vanaf: €125,-Levertijd
De levertijd van een bestelling is afhankelijk van het bestelde artikel. Ieder productpagina is voorzien van een voorraad label. De labels die wij hebben zijn;

  • [Leverbaar] Artikelen worden direct uit onze voorraad geleverd. Wij versturen uw bestelling gemiddeld binnen 48 uur. Onze ervaring is dat vervoerders gemiddeld 24 uur nodig hebben om uw bestelling te leveren. In de meeste gevallen heeft u de bestelling binnen 2-4 werkdagen binnen (Nederlandse adressen). Alle andere landen is het gemiddelde bezorgtermijn 5 tot 10 werkdagen.
  • [Nalavering] Voor deze artikelen hanteren wij een levertermijn van gemiddeld 1-7 werkdagen. Het artikel dient namelijk bij onze depot of leverancier nabesteld te worden. Op de product pagina staat een tijdsindicatie vermeld. De bezorgtijd of levertijd kan verschillen per merk.
  • [Uitverkocht] Deze artikelen worden (nu) niet meer geleverd. U kunt zich wel aanmelden voor de voorraad mailing. Zodra het artikel toch weer in voorraad komt krijgt u direct een seintje.

Koopt u zowel een voorraad als een nalevering (backorder) artikel? dan hanteren wij in beginsel de langste levertijd. Wij proberen namelijk dubbele verzendingen te voorkomen. In uitzonderlijke gevallen krijgt u twee zendingen. Onze levertermijnen is indicatief en gebaseerd op het gemiddelde van onze service. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen.
Wilt u meer bestellen dan onze voorraad? Heeft u vragen over dit product of wilt u een tekst fout of concurrerende prijs doorgeven? Dan kunt u ons mailen op info@installatie-bouwmarkt.nl of via ons contactformulier op de klantenservice pagina. Bekijk ook onze veel gestelde vragen pagina voor alle antwoorden op vragen die eerder zijn gesteld.