Blog

Nog heel even geduld.. Wij zijn bijna open!

Momenteel zijn wij gesloten en druk bezig met de uitbreiding van ons magazijn en webwinkel. In een eerder bericht hadden wij de hoop gevestigd om dit jaar nog open te gaan. Dit streven was wat te voorbarig. Ons streven...


Wat is het verschil in lumen, wattages en kelvin?

Ledlampen, spaarlampen, gloeilampen en halogeenlampen. Dit zijn de meest verkochte lampen die er zijn. Ledlampen nemen steeds meer marktpositie omdat deze lampen zeer energiezuinig zijn. Maar wat is het verschil tussen Kelvin, Lumen en Wattages?


De keuze is reuze! Alles over troffels, spanen en borden…

Je wilt beginnen aan die mooie metsel- voeg- tegel of stucklus. Maar wat heb je nou echt nodig?! Ons assortiment zit boordevol troffels, spanen en borden. Wanneer gebruik je nu wat? en wat zijn de verschillen. Via deze uitleg...


Tijdelijk een minder gevuld assortiment en Vakantie (gesloten)

Momenteel is ons assortiment minder gevuld dan u van ons gewend bent. Wij zijn op de achtergrond druk bezig met de uitbreiding van ons online database en magazijn. Wij hopen aan het einde van dit jaar ons volledig assortiment...


Neo-Tools voor de professional!

NEO-Tools is een merk waarop zelfs de meest veeleisende gebruikers kunnen vertrouwen. NEO is van mening dat compromisloze kwaliteit bepalend is voor echte professionaliteit. Zij staan garant voor een extra lange levensduur van het product.


Betalen met de VVV Cadeaukaart!

VVV Nederland is al meer dan 45 jaar de betrouwbaarste uitgever van cadeaubonnen in Nederland. De cadeaubonnen van VVV (voorheen VVV Irischeque, daarvoor VVV Geschenkbon) zijn de populairste cadeaubonnen van ons land.


Dé Moederdag cadeau tip voor 2021!

Moeders zijn speciaal en daarom verdienen zij deze aandacht! Heeft jouw moeder groene vingers? Dan is deze cadeau tip zeker iets voor jou. Naast deze tip geven wij graag 5 extra ideeën zodat Moederdag niet meer stuk kan.


De waardering van www.installatie-bouwmarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 314 reviews.