Anjo

blank

Anjo is sinds 1964 een begrip in de markt op het gebied van daktoebehoren in aluminium, kunststof en roestvast staal. Vanuit Beverwijk worden de innovatieve oplossingen op het gebied van ventilatie, hemelwaterafvoer, rookgasafvoer en mechanische ventilatie voor de Nederlandse, Duitse, Belgische en Franse markt geleverd. Op het gebied van platdak ontluchting is Anjo de marktleider. De meeste producten worden in Beverwijk geproduceerd, waaronder de bekende Vent-Alu 3000 ontluchting met aluminium plakplaat voorzien van een kunststof of aluminium kap. Een gepatenteerd systeem. Voor kleine en grote projecten kunt u bij Anjo terecht. Wij gaan desgewenst kijken op de locatie om voor u het juiste systeem te realiseren. Zo krijgt u altijd een passende oplossing!

Anjo maakt deel uit van de internationale M&G Group. M&G Group is marktleider op het gebied van de ontwikkeling en fabricage van oplossingen voor rookgasafvoer en ventilatie.

Filter
De waardering van www.installatie-bouwmarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 197 reviews.