Bison

blank

WIE LIJM ZEGT, ZEGT BISON
WIE AAN BISON DENKT, DENKT AAN LIJM

De naamsbekendheid is bijna 100%. Bison is al decennia marktleider in het lijm- en kitsegment met in sommige productgroepen marktaandelen tot 90%. Bison is de basis van elke klus, mede door het ongeëvenaard brede aanbod. Voor (kritische) doe-het-zelvers. Bevestigen, repareren, monteren en afdichten. Binnen, buiten, in de tuin, de caravan en op de boot. Bekende producten zijn Poly Max®, Montagekit, Bison Kit® en Wand&Klaar® Behanglijm.

Bison staat voor kwaliteit en innovatie. Om deze kwaliteit constant te kunnen garanderen, werkt Bison met een kwaliteitsborgingsysteem. Hierbij verloopt het hele proces van inkomende grondstoffen, productie tot eindproduct en levering volgens voorgeschreven procedures. Dit systeem is uiteraard gecertificeerd naar ISO 9001. Op deze manier kan de gebruiker zeker zijn van een gegarandeerde kwaliteit.

Voor Bison betekent duurzaamheid verantwoord te werk gaan met het milieu, de mensen en de samenleving. We Care is de naam van ons duurzaamheidsprogramma. We handelen met respect voor de bronnen van de aarde, we dragen bij aan een duurzamere toekomst en we stellen de behoeften van toekomstige generaties veilig.

Filter
De waardering van www.installatie-bouwmarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 76 reviews.