Philips is een van 's werelds meest vertrouwde verlichtingsmerken. De naam Philips is al sinds 1891 synoniem met hoogwaardige, betrouwbare, innovatieve technologie die het leven van mensen verrijkt.

Het merk Philips is in licentie gegeven aan Signify, wereldleider op het gebied van verlichting, voor verlichtingsproducten en diensten. Philips is de primaire merknaam van Signify voor lampen, armaturen en andere verlichtingsproducten voor professionals en consumenten.

De producten van Signify die de merknaam Philips dragen bestrijken het volledige spectrum van verlichtingstoepassingen. van verlichting voor thuis, op kantoor en in de industrie, tot straatverlichting, verlichting voor horticultuur en sportverlichting, en nog veel meer.

Meer weten? LEEG VERKOOP! Installatie-Bouwmarkt.nl gaat stoppen. Daarom zijn onze prijzen nu nog lager en krijgt u bij het gebruik van de kortingscode UITVERKOOP10 nog eens 10% extra kassakorting (vanaf een bestelling van 15 euro excl. verzendkosten). Wacht niet te lang Op = Op!
Filter