VSH levert kwaliteitsproducten binnen de installatiebranche en is onderdeel van Aalberts Integrated Piping Systems. Vanuit onze eigen productielocatie in Nederland leveren wij door heel Europa én daar buiten onze leidingsystemen en appendages.
Wij bieden het breedste en diepste aanbod in betrouwbare knel-, groef- press- en pushsystemen van dik- en dunwandig metaal of kunststof.

Met ruim 85 jaar ervaring en een schat aan kennis zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner, waar elk van de circa 300 VSH-medewerkers zich dagelijks hard voor maakt. Dynamisch, innovatief, prestatie- en resultaatgericht zijn kernwoorden waar het binnen VSH dagelijks om draait.

Ondanks het mondiale werken, kunnen we op lokaal niveau snel schakelen en blijven we investeren in innovatie. Zo is VSH succesvol geworden. En we zijn vastberaden om dat ook vooral te blijven!

don't just buy products, buy solutions.

Meer weten? LEEG VERKOOP! Installatie-Bouwmarkt.nl gaat stoppen. Daarom zijn onze prijzen nu nog lager en krijgt u bij het gebruik van de kortingscode UITVERKOOP10 nog eens 10% extra kassakorting (vanaf een bestelling van 15 euro excl. verzendkosten). Wacht niet te lang Op = Op!
Filter