Over Ons

Story

In 2018 is Installatie-Bouwmarkt opgericht door de broers Richard en Andy Noordermeer. Andy werkte sinds 2008 in de nieuw- en verbouw. Andy weet dan ook als geen ander wat de beste keuze is op het gebied van materialen. Zijn broer Richard is sinds 2004 actief op het gebied van webdesign, innovatie en communicatie. De combinatie van Andy’s kennis en expertise met betrekking tot materialen, Richard’s ervaring met klantgerichtwerken en gebruiksgemak zijn een perfecte mix voor een online winkel. Zo werd Installatie-Bouwmarkt.nl geboren.

In 2019 werd het tijd voor duurzaamheid. Achter de schermen is geïnvesteerd in een efficiënt bestelproces. Van inkoop naar magazijn tot eindgebruiker. Tijdens dit proces bleek dat veel artikelen de winkel niet haalden. Dit kwam omdat artikelen waren verouderd of licht beschadigd waren. Dit moest anders. Want een kapotte verpakking doet niets af aan de kwaliteit of functie. De rubriek TWEEDEKANS werd gebouwd en werd een succes. Tegen lage prijzen met dezelfde voorwaarden een nieuw artikel kopen. Duurzaam en vertrouwd!

In 2020 is het bedrijf uitgebreid met dochteronderneming: Gereedschap-Bouwmarkt.nl. Het assortiment van de webwinkel bestaat uit  gereedschappen en veiligheidsmaterialen. Door de toename van klanten waren extra handen nodig. Er kan inmiddels gesproken worden van een heus familiebedrijf.

Gezamenlijk staan wij voor kwaliteit, vertrouwen en transparantie. Op beide websites kunt u duizenden artikelen vinden voor de installateur, klusser of hobbyist. Naast installatie materialen is er ook een ruim assortiment aan gereedschappen, veiligheidsmiddelen en universele artikelen. Alle artikelen worden met zorg uitgezocht. Het online bestellen van artikelen moet een beleving worden waarbij u als klant geen hinder of ongemakken mag ondervinden. Om het winkelen nog leuker te maken kunt u regelmatig leuke en scherpe kortingen vinden op beiden websites. Bestellingen worden geleverd aan particulieren en zakelijke klanten gevestigd in Nederland & België.

Wat bieden wij..

Gratis verzending

Bij een bestelling ter waarde van minimaal €75,- zijn de verzendkosten GRATIS voor adressen binnen Nederland. Voor adressen in België geldt dit vanaf €175,-

Veilig betalen

Veilig, eenvoudig en vertrouwd betalen via uw eigen bank met iDEAL, Paypal en overboeking of maak de keuze voor achteraf betalen met Afterpay.

Retourneren

Niet tevreden over uw bestelling of een specifiek artikel? U heeft een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling om artikelen te retourneren.

KLANT BEOORDELING

De voordelen van een account..

Mijn account

Het gebruik van een persoonlijk account is veilig en overzichtelijk ingericht. Uw gegevens worden door ons beschermd en niet doorverkocht aan derde.

Sneller bestellen

Met een account worden al uw gegevens automatisch ingevuld bij het afrekenen. U hoeft deze alleen nog te controleren op juistheid bij het afrekenen.

Online facturen

U ontvangt een factuur in PDF formaat in uw bestellingsmail. Daarnaast kunt alle (PDF) facturen terugvinden en downloaden in uw account.

Track & Trace

Wanneer er een bestelling wordt geplaatst met een account zal er een track & trace code worden toegevoegd aan het overzicht. Hierdoor is het mogelijk om deze op ieder moment te bekijken.

Verlanglijst

Wilt u een artikel later bestellen en tijdelijk bewaren? Dan kunt u deze opslaan in uw persoonlijke verlanglijst. “Met een druk op de knop kan het gewenste artikel toegevoegd worden aan de winkelwagen.

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst kan de bestelling retour gestuurd worden. Een retour kan eenvoudig worden aangemeld via het account. De bestelling en het retour zijn altijd opvraagbaar.
0
+
Artikelen
0
+
Tevreden klanten
0
Opgericht
0
%
Positieve feedback
De waardering van www.installatie-bouwmarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 76 reviews.