Over Ons

Story

Installatie Bouwmarkt is opgericht in 2018 en een initiatief van de broers Richard en Andy Noordermeer. Andy heeft ruim 12 jaar ervaring in de nieuw- verbouw en onderhoud sector. Andy weet dan ook als geen ander wat de beste keuze is op het gebied van materialen. Zijn broer Richard is ruim 15 jaar actief op het gebied van webdesign, innovatie en communicatie. De combinatie van Andy’s kennis en expertise met betrekking tot materialen, Richard’s ervaring met klantgerichtwerken en gebruiksgemak komen dan ook samen op installatie-bouwmarkt.nl.

Samen staan de broers voor kwaliteit, vertrouwen en transparantie. Op Installatie-bouwmarkt.nl kunt u meer dan 3000 artikelen vinden voor de installateur, klusser of hobbyist. Naast installatie materialen biedt installatie-Bouwmarkt ook een ruim assortiment in gereedschappen en universele artikelen. Alle artikelen worden met zorg uitgezocht zodat u de beste materialen krijgt. Het online bestellen van artikelen moet een beleving worden waarbij u als klant geen hinder of ongemakken mag ondervinden. Om het winkelen nog leuker te maken plaatsen wij regelmatig leuke en scherpe acties op onze website. Installatie-Bouwmarkt bezorgd bestellingen aan klanten gevestigd in Nederland & België.

Wat bieden wij..

Gratis verzending

Bij besteding van minimaal €75,- zijn de verzendkosten voor Nederlandse bezorgadressen gratis. Bij België geldt dit vanaf €175,-

Veilig betalen

Veilig, eenvoudig en vertrouwd betalen via uw eigen bank met iDEAL, Paypal en overboeking of maak de keuze voor achteraf betalen met Afterpay.

Retourneren

Niet tevreden over uw bestelling of een specifiek artikel? U heeft een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling om artikelen te retourneren.

KLANT BEOORDELING

De voordelen van een account..

Mijn account

Het gebruik van een persoonlijk account is veilig en overzichtelijk ingericht. Uw gegevens worden door ons beschermd en niet doorverkocht aan derde.

Sneller bestellen

Met een account worden al uw gegevens automatisch ingevuld bij het afrekenen. U hoeft deze alleen nog te controleren op juistheid bij het afrekenen.

Online facturen

U ontvangt een factuur in PDF formaat in uw bestellingsmail. Daarnaast kunt alle (PDF) facturen terugvinden en downloaden in uw account.

Track & Trace

Wanneer er een bestelling wordt geplaatst met een account zal er een track & trace code worden toegevoegd aan het overzicht. Hierdoor is het mogelijk om deze op ieder moment te bekijken.

Verlanglijst

Wilt u een artikel later bestellen of vergelijken? Dan kunt u deze opslaan in uw persoonlijke verlanglijst. “Met een druk op de knop kan het gewenste artikel toegevoegd worden aan de winkelwagen.

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst kan de bestelling retour gestuurd worden. Een retour kan eenvoudig worden aangemeld via het account. De bestelling en het retour zijn altijd opvraagbaar.
0
+
Artikelen
0
+
Tevreden klanten
0
Opgericht
0
%
Positieve feedback