Over Ons

Story

In 2018 is Installatie-Bouwmarkt opgericht door de broers Richard en Andy Noordermeer. Andy werkte sinds 2008 in de nieuw- en verbouw sector. Andy weet dan ook als geen ander wat de beste keuze is op het gebied van materialen. Richard is sinds 2004 actief op het gebied van webdesign, innovatie en communicatie. De combinatie van Andy’s expertise met betrekking tot materialen en Richard’s ervaring met online gebruiksgemak en klanttevredenheid, zijn dan ook een perfecte combinatie voor een webwinkel. Zo werd Installatie-Bouwmarkt.nl geboren.

Gezamenlijk staan wij, gebroeders Noordermeer voor kwaliteit, vertrouwen en transparantie. Wij richten op de inkoop van nieuwe producten, overstock en (rest)partijen. Dit komt samen op één platform. Op Installatie-Bouwmarkt kunt u ruim vierduizend artikelen vinden voor de installateur, klusser of hobbyist. Naast installatie materialen is er ook een ruim assortiment aan gereedschappen, veiligheidsmiddelen, huis en tuin artikelen. Alle artikelen worden met zorg uitgezocht. Het online bestellen van een product moet een beleving worden waarbij u als klant geen hinder of ongemakken mag ondervinden. Bestellingen worden geleverd aan particulieren en zakelijke klanten gevestigd in Nederland & België. De domeinnaam die wij voeren zijn; Insatallatie-bouwmarkt.nl, Insatallatiebouwmarkt.nl, Gereedschap-bouwmarkt.nl en Gereedschapbouwmarkt.nl.

Wij gaan voor duurzaamheid! Diverse artikelen halen de winkel niet. Dit komt omdat artikelen soms verouderd zijn of waren voorzien van een beschadiging op de verpakking. Een kapotte of verouderde verpakking (van een geretourneerd artikel) doet niets af aan de kwaliteit of functie van het product. De rubriek TWEEDEKANS werd in het leven geroepen. Tegen lage prijzen met dezelfde voorwaarden en garantie een tweedekans-product kopen. Dit vinden wij dan ook duurzaam en vertrouwd!

Onze zekerheden..

Gratis verzending

Bij een bestelling ter waarde van minimaal €75,- zijn de verzendkosten GRATIS voor adressen binnen Nederland. Voor adressen in België geldt dit vanaf €125,-

Veilig betalen

Veilig en vertrouwd achteraf betalen met Afterpay of vooraf betalen via uw eigen bank met iDEAL, Bancontact, Paypal, SEPA of VVV Cadeaukaart.

Retourneren

Niet tevreden over uw bestelling of een specifiek artikel? U heeft een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling om artikelen te retourneren.

KLANT BEOORDELING

De mogelijkheden van een account...

Een account is veilig en overzichtelijk ingericht. Uw gegevens zijn hiermee beschermd.

Sneller bestellen

Met een account worden al uw gegevens automatisch ingevuld bij het afrekenen. U hoeft deze alleen nog te controleren op juistheid.

Online facturen

U ontvangt een factuur in PDF formaat in uw bestellingsmail. Daarnaast kunt alle (PDF) facturen terugvinden en downloaden in uw account.

Voorraad alert

Iedereen kan zich aanmelden voor een voorraad alert zodra een artikel is uitverkocht. Met een account kunnen aanmeldingen worden ingezien en gewijzigd.

Track & Trace

Wanneer er een bestelling wordt geplaatst met een account zal er een track & trace code worden toegevoegd aan het overzicht. Hierdoor is het mogelijk om deze op ieder moment te bekijken.

Volumekortingen

Wie meer koopt wordt beloond! Dat is het doel van onze volumekortingen. Deze beloning is er al bij een bestelling vanaf twee identieke artikelen. De korting kan oplopen tot 10% per product. Deze korting is per artikel zichtbaar.

Verlanglijst

Wilt u een artikel later bestellen en tijdelijk bewaren? Dan kunt u deze opslaan in uw persoonlijke verlanglijst. “Met een druk op de knop kan het gewenste artikel toegevoegd worden aan de winkelwagen.
0
+
Artikelen
0
+
Tevreden klanten
0
Opgericht
0
%
Positieve ervaring