Retourneren

Hoe kan ik (een) artikel(en) terugsturen?


Bevalt uw aankoop niet? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u artikelen naar ons terugsturen. Nadat u ons heeft laten weten dat u het artikel terugstuurt heeft u 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren.

Het volledige aankoopbedrag (of een gedeelte hiervan) maken wij naar u over zodra de artikel(en) door ons zijn ontvangen. Na Uw volledige of gedeeltelijke aankoopbedrag zal worden overgemaakt op het rekeningnummer waarmee de bestelling bij ons is gedaan. De retour-kosten zijn voor rekening van de consument. U kunt uw retour kenbaar maken via het onderstaande formulier.

Komt u er niet uit? of werkt het retour-formulier niet? meld dan het retour aan via het contactformulier.

In 5 stappen


Vul het formulier zo compleet mogelijk in (een retour reden is niet verplicht).

Plaats de artikelen die u retour wilt sturen zoveel mogelijk met de originele verpakking in een stevige doos. Bij voorkeur de doos die u van ons heeft ontvangen.

Schrijf ons retour-adres op de doos (Cipresstraat 121, 6523HL in Nijmegen).

Ga naar het postkantoor en verstuur het pakketje naar ons terug. Bewaar het verzendbewijs goed!

Zodra het pakket door ons in ontvangst is genomen krijgt u van ons een bevestiging middels terugbetaling van uw aankoop.

RetournerenDe waardering van www.installatie-bouwmarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 62 reviews.