Retourneren

Hoe kan ik (een) artikel(en) terugsturen?


Bevalt uw aankoop niet? Geen probleem! U heeft 14 dagen de tijd om het artikel(en) bij ons retour te melden (zonder opgave van reden). Zodra uw retour-melding bij ons kenbaar heeft gemaakt heeft u 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

Het volledige aankoopbedrag (of een gedeelte hiervan) maken wij naar u over zodra de artikel(en) door ons zijn ontvangen. Dit zal geschieden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Het aankoopbedrag zal worden overgemaakt op het rekeningnummer waarmee de bestelling bij ons is gedaan. De kosten van retourneren zijn voor rekening van de consument. U kunt uw retour kenbaar maken via het onderstaande formulier.

Komt u er niet uit? of werkt het retour-formulier niet? meld dan het retour aan via het contactformulier of via info@installatie-bouwmarkt.nl

In 5 stappen


Vul het formulier zo compleet mogelijk in (een retour reden is niet verplicht).

Plaats de artikelen die u retour wilt sturen zoveel mogelijk met de originele verpakking in een stevige doos. Bij voorkeur de doos die u van ons heeft ontvangen.

Schrijf ons retour-adres op de doos (Cipresstraat 121, 6523HL in Nijmegen).

Ga naar het postkantoor en verstuur het pakketje naar ons terug. Bewaar het verzendbewijs goed!

Zodra het pakket door ons in ontvangst is genomen krijgt u van ons een bevestiging middels terugbetaling van uw aankoop.

Het contactformulier is tijdelijk uitgeschakeld. Links in de menubalk vind u onze contactgegevens