Veel gestelde vragen


Het afhalen van uw bestelling is helaas niet mogelijk. Wij zijn een webwinkel en hebben geen vast (bezoek)adres. Wij zijn bezig om dit in de toekomst mogelijk te maken.
Heeft u het verkeerde artikel gekocht of bent u toch van gedachten veranderd? Dan kunt u ons een verzoek doen tot het annuleren van de bestelling. Uw betaling wordt binnen 14 dagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de bestelling heeft betaald.
Wanneer uw bestelling door ons wordt verstuurd krijgt u hier bericht van via mail. U krijgt van ons een PostNL Track & Trace code waarop u de bestelling eenvoudig kunt volgen.
U heeft 14 dagen de tijd na ontvangst van de bestelling, om een artikel te retourneren. Voordat u dit doet dient u de retour aan te melden via de pagina retouren. De artikelen die speciaal voor u worden besteld (bijvoorbeeld artikelen die worden nabesteld) kunt u niet retourneren.
Enkele artikelen hebben een afbeelding met betrekking tot de maatvoering. De maat staat aangeduid in letters. De exacte maat is terug te vinden op de website van de fabrikant.
Wij zijn slechts een internetwinkel en hebben dan ook geen bezoekadres of winkel.
De waardering van www.installatie-bouwmarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 312 reviews.