Wij gaan stoppen! Leeg verkoop gestart (OP=OP!)

Wij gaan stoppen! Leeg verkoop gestart (OP=OP!)

Na ruim 4 jaar Installatie-Bouwmarkt.nl hebben wij besloten om te gaan stoppen met het leveren van gereedschap, sanitair, installatie en elektra materialen via Installatie-Bouwmarkt.nl. Soms is het even goed om stil te staan bij succes, passie en nieuwe ideeën. Op de achtergrond zijn wij aan het brainstormen over de toekomst. Zodra hier meer over bekend is, laten wij dit uiteraard weten.

Voor nu kunt u profiteren van 10% tot 70% korting op alle voorraad producten (meer dan 2200 producten). Wij hebben onze artikelen afgeprijsd. Daarnaast ontvangt u nog eens 10% extra kassakorting bij een bestelling vanaf €10,- exclusief verzendkosten. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode UITVERKOOP10

Goedkoper gaat u onze top merken nergens vinden. Onze volumekortingen staan uit. Maar door deze zeer lage prijzen krijgt u meer voordeel dan anders. Heeft u interesse in overname van grote hoeveelheden? Dan kan u altijd contact opnemen met ons. Ons assortiment is minder gevuld dan u van ons gewend bent. Product categorieën kunnen dan ook leeg zijn.

Voor nu willen wij al onze klanten en partners die ons de afgelopen jaren hebben voorzien van een lach, feedback en gedeelde passie, bedanken voor het vertrouwen! Wij zijn een ervaring rijker.

Namens de gebroeders Noordermeer
Tot snel!

Deel dit bericht...